Cursus Zwangerschapsyoga

Cursus Zwangerschapsyoga

Bg

Door yoga leer je je lichaam beter kennen en je baby beter voelen. De yogadocent leert je hoe je kunt ontspannen en fit te blijven. Hierdoor kun je tijdens de bevalling vaak meer vertrouwen op je eigen intuïtie.

Ervaring met yoga is niet nodig om mee te doen aan deze cursus.

Als je zwanger bent
Acht weken lang doe je elke week ruim een uur oefeningen volgens ‘hatha’ yogatechnieken. In alle drukte sta je stil bij het nieuwe leven in je buik. De nadruk ligt op ademhaling en ontspanning. Deze cursus wordt gegeven door een speciaal opgeleide yogadocent.
Naast oefeningen krijg je om de week een extra uur voorlichting over een aantal praktische zaken. Ook sociale en emotionele aspecten van het moeder worden komen aan bod.

Partnerlessen
Bij twee lessen is je partner uitgenodigd voor oefeningen, tips en adviezen die van pas zullen komen tijdens je bevalling.

Na de bevalling
Na je bevalling is er voor jou en je medecursisten een cursus van drie bijeenkomsten. Hier kun je je ervaringen en verhalen delen en worden er oefeningen gedaan voor je bekkenbodem- en buikspieren. Ook krijg je tips over het goed leren kennen van je baby en het moeder zijn.

Kosten
€160,- (8 lessen voor de bevalling + 3 lessen na de bevalling)

Ben je in het bezit van een Stadspas of heb je een minimum uitkering, dan is de cursus gratis.

Twijfel je of je de cursus kunt betalen, neem dan contact met ons op.

 
 

West

A

De Potgieter

Potgieterstraat 34 , 1053 XX, Amsterdam

  • Cursusaanbod:
  • dinsdag 19.00 uur
 
B

OKT Brederodestraat

Brederodestraat 108, 1054 VH, Amsterdam

  • Cursusaanbod:
  • donderdag