Tienermoeders

Tienermoeders

Bg

Ben je zwanger en jonger dan 20 jaar, dan is deze zwangerschapscursus echt iets voor jou. Je ontmoet leeftijdsgenoten die ook zwanger zijn.

Instroom
Bij deze cursus kun je wekelijks instromen. Je kunt net zolang meedraaien als jij wilt tot je kind geboren is. Je ontmoet meiden die aan het begin van hun zwangerschap zijn maar ook meiden die al bijna gaan bevallen. Zo kun je veel van elkaar leren.

Inhoud
De cursus wordt gegeven door een fysiotherapeut of oefentherapeut Mensendieck en een jeugdverpleegkundige van het OK-Team. Jullie doen oefeningen voor ontspanning en ademhaling. Die oefeningen kun je bij de bevalling goed gebruiken.

De docenten vertellen over de bevalling, over het moeder worden en hoe je je kind kunt leren kennen. Daarbij krijg je ook mooie filmfragmenten te zien. Op een van de bijeenkomsten mag je de vader van je kind, je moeder, tante of een vriendin meenemen.

Kosten
Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden.

Lukt het aanmelden niet via de website? Stuur een mailtje met je gegevens en je uitgerekende datum naar rondomdegeboorte@sag-amsterdam.nl

 
 

Zuidoost

A

Kraaiennest Medisch Centrum

Kraaiennest 72, 1104 CE, Amsterdam Zuidoost

  • Cursusaanbod:
  • dinsdag 16:00 uur