Kennismaken met babymassage

Kennismaken met babymassage

Bg

Baby's zijn erg gevoelig voor aanraking, liefdevolle aandacht en rust. Bij babymassage zijn deze aspecten volledig met elkaar verweven.
Babymassage is zowel voor jou als je baby ontspannend, geeft wederzijds vertrouwen en versterkt jullie onderlinge band. Door goed op de reacties te letten leer je je baby beter kennen.

Babymassage werkt rustgevend en kalmerend. Je baby voelt zich veilig en geborgen, raakt vertrouwd met zijn/haar eigen lijfje en geniet van de aanraking en de aandacht.

Regelmatig je baby masseren heeft een positieve invloed op veel huilen, darmkrampjes, overstrekken en in- en doorslapen.
Daarnaast stimuleert babymassage de zintuigen, de doorbloeding van de huid, de spijsvertering en de ontwikkeling van de motoriek. Tevens werkt het spierversterkend en verhoogt het de weerstand.
De workshop wordt gegeven door BaoBao babymassage, is geschikt voor baby's vanaf 6 weken tot ongeveer 7 maanden (kruipleeftijd) en duurt anderhalf uur. Er mag één ouder met de baby meekomen, anders wordt het te onrustig.12 februari
18 maart
22 april
27 mei

Locatie:
De Horizon
Hembrugstraat 156
1013 XC Amsterdam

Kosten: €35,-
Tijd: 12.45 – 14.15 uur

Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden bij een aanvullende verzekering (een deel van) de kosten. Informeer bij je verzekeringsmaatschappij of kijk in je polis.

 
 

West

A

De Horizon

Hembrugstraat 156, 1013 XC, Amsterdam

  • Cursusaanbod:
  • woensdag 12.45 uur